Ζυμωθήκαμε μαζί σας και μάθαμε τι κάνει την καθημερινότητά σας πιο όμορφη. Ένα χαμόγελό σας, ένα θετικό σχόλιο ή ένα βλέμμα επιδοκιμασίας είναι ο λόγος που εργαζόμαστε….

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

We have kneaded our passion and experience together, to make every day taste just a little better. A pinch of salt, a handful of flour, a smile, a positive affirmation and the ability to tempt you deliciously, are just a few of the reasons we continue to work so hard.

Thank you for your trust!

αρτοποιείο

Το ψωμί είναι ζωή. Και τα αλευρωμένα χέρια, η ψυχή κάθε φούρνου. Απόλαυσε φρέσκα, αχνιστά αρτοσκευάσματα ΕΡΜΗΣ, ζυμωμένα με συνταγές και τεχνικές που παντρεύουν την παράδοση με την πρωτοτυπία.

ζαχαροπλαστείο

Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή, όταν προσθέτεις μια γλυκιά νότα απόλαυσης.
Βρες μεγάλη ποικιλία από κέικ, τούρτες και ατομικά γλυκά στα καταστήματά μας και αφέσου στον κόσμο των πιο γευστικών πειρασμών.

coffee roast

Τον φτιάχνουμε για εσάς με αγάπη από το καλύτερο χαρμάνι και είναι εδώ για να σας ενθουσιάσει με τις καταπληκτικές του γεύσεις. Coffee Roast… και είσαι έτοιμος για γερές δόσεις καφέ!

ψησταριά

Σπιτική κουζίνα, νόστιμα φαγητά, χορταστικά πιάτα! Αυτή είναι η καθημερινή έγνοια της μαμάς Ελένης. Επιλέξτε ό,τι τραβάει η ψυχή σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και καλή σας όρεξη!

catering

Με άρτια οργάνωση, κύρος και υπευθυνότητα υποστηρίζουμε με μοναδικό τρόπο κάθε είδους εκδήλωση στον χώρο της επιλογής σας, με τη δυνατότητα συνδυασμού γεύσεων μέσα από μία ευρεία γκάμα φαγητών και ποτών.

ερμίνη

Τα Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία ΕΡΜΗΣ, θέλοντας να μοιραστούν με το κοινό
την τεχνογνωσία που η πείρα τους έχει εξασφαλίσει, παρέχουν μαθήματα ζαχαροπλαστικής, ζαχαροτεχνικής και αρτοποιίας σε μικρούς και μεγάλους.